Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς: Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς θα πάρει μέρος στην ανοιχτή Σύσκεψη, που διοργανώνουν τα Σωματεία Εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 , ώρα 10.00΄το πρωί στον Κινηματογράφο Ίλιον, εντός του εργοστασίου.
Ενώ ο διαγωνισμός για το ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ έχει κολλήσει στις αντιδικίες των μνηστήρων, χωρίς να μπορεί να πει κανείς το πότε θα κηρυχθεί ο νέος ανάδοχος, η κυβέρνηση κωφεύει και δεν παίρνει μέτρα για να διασφαλίσει τους εργαζόμενους, που από 1 Φλεβάρη θα είναι άνεργοι.
Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ διεκδικούν σε κάθε περίπτωση, την επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ και την εξασφάλιση πλήρους εργασίας τους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα που δίνουν εδώ και 3 χρόνια οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ για την διασφάλιση της εργασίας τους και έτσι της ζωής της δικής τους και των οικογενειών τους.
Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 , ώρα 8.30΄το πρωί, θα αναχωρήσει λεωφορείο από την Πλατεία Λ. Κατσώνη ( Ζάππειο) Λιβαδειάς για την ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά στον Κινηματογράφο Ίλιον, στην Λάρυμνα.
Ο αγώνας των Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ είναι αγώνας όλων μας!

                                       Για       το       Δ.Σ. 

        Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Σχετικά